Wijnactie Harmonie St. Joseph


De bekende huiswijnen van Harmonie St. Joseph Grubbenvorst hebben dit jaar weer een héél bijzondere uitstraling gekregen met wederom 2 schitterende werken van Gerard Staals.

De wijn die uitgekozen is, is een wijn die hoog aangeprezen wordt door zowel de échte wijnkenners alsook door de gezelligheidsdrinker. “Zacht”, “toegankelijk” en “heerlijk” zijn veel gehoorde reacties. Zo zijn onze huiswijnen niet alleen heerlijk om te drinken, maar ook uitermate geschikt als exclusief (relatie) geschenk of zelfs als collectors item.

Cielo Gran Maestro Appassimento Rosso
De wijn is gemaakt van Sangiovese en Primitivo druiven. De druiven komen uit Salento in de regio Puglia. De wijn heeft een dieprode kleur met bruine accenten. Het bouquet heeft aroma's van rijp rood fruit. De smaak is intens en rijk met zachte, zoete tannine. Deze wijn gaat heerlijk samen met rood vlees en gerijpte kazen.

Cielo Gran Maestro Appassimento Bianco
Deze wijn wordt gemaakt van Chardonnay (80%) en Fiano (20%) druiven die gedeeltelijk gedroogd zijn. De druiven komen uit de regio Puglia. De wijn heeft een goudgele kleur. Het bouquet is breed en etherisch met een aangename hint van tropisch fruit. Op het palet is het een volle, ronde en warme wijn met geweldige structuur en zachtheid. Een delicate en aromatische lange finish. De wijn behoud zijn frisheid en aroma's in zowel geur als smaak. Een heerlijke wijn om te combineren met rijke voorgerechten, magere vis, wit vlees, rijpe kazen en gegrilde groenten. Ook erg geschikt om te drinken met vrienden of na de maaltijd.

Bestellen
Onze voortreffelijke wijn kunt u bestellen via onderstaand bestelformulier waarna deze bij u thuis wordt afgeleverd. De wijn is ook te bestellen bij Lei Keursten, Op Santfort 2, Grubbenvorst, 077-3662126, of per e-mail: wijncommissie@harmonie-st-joseph.nl. De wijn is ook verkrijgbaar bij ’t Gruntehöfke, Meerlosebaan 1, Grubbenvorst.

Bestelformulier
*
*
*
*
*
*Rode wijn
Cielo Gran Maestro Appassimento Rosso


€ 6,- per fles
Witte wijn
Cielo Gran Maestro Appassimento Bianco


€ 6,- per fles


Levering is alleen mogelijk op zaterdagen en wordt dan tussen 10:00 en 13:00 uur bezorgd.


Belangrijk:
Graag na klikken enkele seconden geduld tot het formulier verzonden is.